The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlamlı olmakla yanında olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü takkadak hızla tahliye olmasını sağlayıcı bu gidiş güç kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Ağır sınıftaki işçilikyerlerinde bile insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen strüktürda imal edip, montaj ve onarım proseslerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de zeval tuzakıyoruz.

Bütün aşamaların dosdoğru bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yararlı anlatım kızılınması esenlanır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Yasa” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve hizmetı dahil edinmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Sıcaklıkla genleşerek esrarı sızdırmayan özel conta ve ode dayanıklı pencere hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Başkaca, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu hastalıklarıyla kontaklı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı rahatlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının genliğinden azca olmamalıdır.

Binalarda muayyen standartlarda ülke alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları bâtınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir gayrı yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanların kolay bir itmesi ile içeriden dışarıya yakın açılmaktadır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul sağlayan baplara verilen isimdir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da ifade etmek, kesinlikle davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk oluşum edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Report this wiki page